DoporučujemeZaložit web nebo e-shop
aktualizováno: 15.04.2018 18:49:39 

RAKOVNICKÁ JEZDECKÁ LIGA

Vyhlášení RJL 2015
 

Koňský bál s vyhlášením výsledků RJL 2015 proběhl 5.3.  v hostinci v Pšovlkách.

Večer zahájilo vystoupení skupiny historického tance.

Dalším bodem programu bylo ocenění " dětských" nadějí RJL, tedy těch, kteří začínají s jezdeckým či vozatajským sportem a jejichž kluby a stáje v nich vidí naděje do dalších sezon. Byli to jezdci - Jan Pošta, Daniel Soukup, Lucie Viedemannová, Lenka Kocourková, Anežka Sixtová, Veronika Kvíderová, Adéla Náprstková, Kateřina Vašků, Karolína Polívková, Michaela Mauerová, Lea Rainová, Štěpka Skleničková a vozataj David Soukup.

Potom již pořadatelé přistoupili k vyhlášení vítězů hlavních kategorií.

V oficiálních parkurech obsadila první místo Martina Poštová a Orkán, druhé místo Lucie Bičovská a Dantes a třetí Jana Stránská a Tristan.

V kategorii hobby parkury si nejlépe vedli Kristýna Poštová se Silvestrem, Lucie Bičovská s Lipanem a Jan Pošta s Janisem.

Nejlepší jezdkyně bez licence byla Veronika Kvíderová.

Nejlépe umístěnými v drezuře se stali Erika Urbanová s Tenerifes Racoom, druhé místo pak obsadili Monika Kacerovská s Delicjí a Štěpánka Skleničková s Robinem.

Paní Klára Rainová předala podsedlovou dečku všem prvním umístěným v těchto disciplínách.

Oceněni byli i reprezentanti ojedinělých disciplín. Za všestrannost to byla Zuzana Krupková a Larettka, za western Monika Týglová a Apache Ghost Flashy, za spřežení Alexandr a David Soukup a za soutěže chladnokrevných koní Aleš Soukup se Sylvou a Káčou.

Kůň Orkán Martiny Poštové obdržel titul Nejlepší kůň RJL 2011-2015.

 V průběhu večera probíhalo hlasování o koňskou naději RJL. Ze 6 finalstů - Sylva, Delicja, Tibia, Jenny, Alina, Apache Ghost Flashy - nejvíce hlasů dostala klisna Sylva pana Aleše Soukupa. Rozstřel šipkami a deku však vyhrála Delicja paní Květy Eichlerové.

Celým večerem nás provázela kapela Hon na medvídka a pořadatelky Eva a Aneta Pažoudkovi, Diana Kochlefflová, Jana Stránská a Ilona Pejšová.

Večer se velice vydařil a všichni zúčastnění se jistě dobře bavili a ocenění i výherci tomboly si odnášeli krásné ceny. Za to patří poděkování zejména pořadatelkám a všem sponzorům.

Dík si zaslouží oficiální fotograf Ondra Hoffman, který celý večer zdokumentoval, skupina histoického tance, kapela i obsluha hostince.

Další sezona je již v plném proudu a tak se můžeme těšit na další ročník RJL. wink